Professori Han Binillä on korkein mahdollinen oppiarvo perinteisessä kiinalaisessa lääketieteessä, hänen erikoisalanaan ovat akupunktio ja lääketieteellinen qigong. 

Kiinassa on vuodesta 1985 lähtien ollut mahdollista suorittaa  "Master degree" tutkinto lääketieteellisessä qigongissa. Han Bin on suoritti tutkinnon ensimmäisenä 1987 ja tällä hetkellä vastaavat tiedot omaa viisi henkilöä. Valmistuttuaan prof. Han on työskennellyt Kiinan Perinteisen Kiinalaisen Lääketieteen Akatemian Qigongin tutkimusosastolla, tehden qigongiin liittyvää kliinistä ja kokeellista tutkimusta, johtaen mm. kolmivuotista terveysministeriön tutkimusta: “asbestipölykeuhkon hoitaminen qigongin avulla sekä hoidon toimintamekanismi”. Vuodesta 1998 prof. Han on toiminut em. tutkimusosaston johtajana.

Potilastyössään Han Bin käyttää akupunktiota (erikoisalanaan selkäsairaudet), yrttejä ja antaa hoidon tueksi yksilöllisesti räätälöimiään qigong-harjoituksia.

Potilas- ja tutkimustyönsä ohella prof. Han luennoi ja opettaa qigongia Pekingin kansainvälisessä akupunktion harjoituskeskuksessa (CBIATC). Prof. Han'illa on myös kokemusta sekä kliinisestä että opetustyöstä akupunktuurin ja qigongin parissa Montevideossa, Uruguayssa ja Argentiinassa. Hän on myös luennoinut Sveitsissä, Venäjällä ja Italiassa. Lisäksi hän asui ja kehitti akupunktio diagnoosiin ja hoitoon liittyvää tietokoneohjelmistoa Italiassa vuosina 1995-1998.

Hänen varhaiseen harjoitustaustaan kuuluvat myös TaiJi ja eräät kamppailulajit. Prof. Han ei julkaise mitään vaan opettaa perinteiseen tapaan ainoastaan suorassa kontaktissa "sielusta sieluun menetelmällä".  

Koska Han Bin ei kelpuuta opetustensa välittäjäksi ketään pelkän kielitaidon perusteella, hoitaa välittäjän tärkeää tehtävää kiinalaisen lääketieteen asiantuntijatulkki Wang Yue. Hän on kiinalaisen lääketieteen opintojen ohella kääntänyt tämän ammattialan kirjallisuutta ja suullisia opetuksia jo 11 vuotta. Wang Yue puhuu erittäin selkeää englantia.Liu Shanglin on tiibetiläisen esoteerisen Kagyupa (Kagyu) koulukunnan, qigong-haaran 41. Mestari. 

Mestari Liu Shanglin on tutkinut ja harjoittanut qigongia kauan, opiskellen myös taolaista- ja kunfutselaista qigongia, wushu-tekniikoita sekä perinteistä kiinalaista lääketiedettä. Hän opettaa ympäri maailmaa ja tekee myös hoitotyötä.Tsumura Sensei (Takashi Takano)

Japanilainen qigong-opettaja joka aloitti qigongin 1965. Hän on kirjoittanut ja julkaissut yli 100 kirjaa eri alueilta. Tsumura vieraili jo 80-luvulla useasti Suomessa.Dada Shambhusivananda

Intialainen professori, meditaatio ja jooga opettaja.
Hän on opettanut meditaatiota ja joogaa Ananda Marga järjestössä eri puolilla maailmaa. Nykyisin hän asuu Ruotsissa.

    SIVUN ALKUUN